Ultimate.BG е компания с дългогодишна история на българския IT пазар.

Ultimate.BG предлага на своите клиенти:

    * Консултация при избора на информационно оборудване и софтуер;

    * Доставка на компютърни системи и лаптопи за дома и офиса ;

    * Доставка на богато разнообразие от компютърни компоненти, модули и софтуер;

    * Изграждане на компютърни и телевизионни  локални мрежи и системи;

    * Изграждане на цялостни информационни решения за бизнеса;

    * Абонаментна поддръжка и сервиз на компютърна техника.

Освен онлайн можеш да пазаруваш и в магазина ни в Благоевград.

Дейността ни се простира на територията на цялата страна, като извършваме доставки и внос в целия Европейски съюз.

Разполагаме с отлична логистична мрежа и можем да ти доставим желания продукт в най-кратки скорове на територията на цялата страна (*).

Успяваме да направим клиентите си доволни, като им предлагаме огромен избор от над 15 000 продукта и възможност за безплатна професионална консултация.

Бърза връзка с нас на чат, имейл или телефон, за бърза и точна професионална консултация, за да получиш продукта, който те удовлетворява.

Поддръжка чрез чат, имейл или телефон за клиентите ни 7 дни в седмицата, 365 дни в годината!

Ние сме с клиентите си и след покупката, като им осигуряваме хардуерен и софтуерен сервиз и безплатна техническа консултация, когато имат нужда.

Имаме ясни процедури и правила за работа в компанията, което гарантира най-висок стандарт на работа и отношение към клиентите.

Следваме ясна комуникационна политика на зачитане на Човека срещу нас (независимо онлайн или на живо), на гледната му точка и на разбиране на нуждите му. Даваме истинска грижа!

В комуникационните ни правила влиза и фиксирано време за бърз отговор на запитванията към нас – както по имейл, така и по чат. Нито един клиент не остава без отговор на поставените от него въпроси!

Непрекъснато поддържане на уменията и обучения за създаване на нови умения в персонала на компанията – ние се развиваме, за да сме винаги адекватни към нуждите на клиентите и на пазара.

Близка комуникация с дистрибуторите и продуктовите мениджъри на различните марки за България – това ни дава предимство чрез познания за най-новите продукти и преференциални условия за тях.

Приоритетно приемане и обслужване на нашите продукти в сервизите на съответните марки, което съкращава срока за ремонт и увеличава удовлетворението на клиентите ни.

Защо Ultimate.BG?

Когато купувате лаптоп или компютър Вие търсите приятелски съвет или консултация от специалист. 

Това стимулира много от нашите клиенти да закупуват техниката си от нас, тъй като могат да получат отлични цени без да губят време да търсят на други места. И ако случайно някъде Ви предложат, по-добра цена за същия артикул, ние ще направим нашата оферта по-добра при възможност.* Изгодна покупка не означава най-ниска цена, а това че закупувате съвкупност от стока и допълнителни услуги с изгодни условия. Когато сравнявате нашите продукти с други наглед подобни, помислете какво повече ще получите от нас, а именно: 

Инсталация и настройване на лицензиран софтуер;

Прехвърляне на информация от стар компютър;

Настройване на безжични мрежи;

Почистване от вируси;

Профилактика на лаптопа;

Съвети за правилна работа с лаптопа;

Асемблиране на компютри по Ваше желание; включително и висок клас гейминг компютри с персонализирани водни охлаждания

Монтаж и инсталиране на нов хардуер в компютър или лаптоп;

Ремонт на дефектен хардуер, коригиране на дефектен софтуер;

Oбадете се на нашите специалисти и те ще ви помогнат, когато имате проблем;

Получавате изгодна цена*

Това стимулира много от нашите клиенти да закупуват техниката си от нас, тъй като могат да получат отлични цени без да губят време да търсят на други места. И ако случайно някъде Ви предложат, по-добра цена за същия артикул, ние ще направим нашата оферта по-добра при възможност.* Изгодна покупка не означава най-ниска цена, а това че закупувате съвкупност от стока и допълнителни услуги с изгодни условия. Когато сравнявате нашите продукти с други наглед подобни, помислете какво повече ще получите от нас, а именно: 

15 дни срок за връщане

Извънгаранционен хардуерен и софтуерен сервиз

Какво получаваш в Ultimate.BG?

Безплатна доставка 

Доставката на всички продукти над 300 лв. без ДДС за цялата страна е безплатна! Не заплащаш каквито и да било други разходи, освен цената на продукта. Ние ще се погрижим за останалото.

15 дни гаранция за удовлетвореност от продукта*

Пазарувай спокойно и уверено, ако не харесаш закупения продукт, можеш да го замениш или върнеш за наша сметка в срок от 15 дни от закупуването му. За нас е важно да останеш доволен от покупката си!

Държим да сме напълно сигурни, че си купил това, което отговаря на нуждите ти. С нашата 15 дневна гаранция за удовлетвореност имаш достатъчно време, за да разбереш дали е така.

* Важи за следните продукти: Лаптопи, таблети, смартфони

Бърза и сигурна доставка

Ние ценим времето ти. До 48 часа закупеният продукт ще е при теб *. За да бъдеш спокоен, че получаваш това, което си поръчал, имаш възможността да разопаковаш и огледаш продукта в момента на получаването му.

* важи за всички налични продукти. Времето за доставка може да се удължи, ако желаете продукт, който не е наличен в момента или желаете да поръчате доставка на продукт, който не е обявен в онлайн магазина.

Различни начини на плащане

Можеш да платиш директно на куриера, epay, на място в офиса или по банков път. Можеш и да кандидатстваш за закупуване на лизинг онлайн, лесно и удобно, без да ставаш от стола. Опции за разсрочено плащане. Така плащаш по начина, който ти e най-удобен и изгоден.

Оставаме с теб и след покупката

Ние се грижим за своите клиенти и сме с тях и след покупката, като ти осигуряваме сервиз и безплатна техническа консултация, когато имаш нужда. На разположение сме онлайн – питай ни директно в нашия чат или на телефон.

100% съответствие и гарантиран произход

100% съответствие между продукта и описанието му в сайта. Това, което виждаш, е това, което получаваш. Работим само с официалните дистрибутори за страната и чужбина и всички продукти са с гарантирано качество и произход.

В Ultimate.BG съзнаваме, че ти – клиентът, си причината да ни има и затова се стараем винаги да те удовлетворим – не само на думи!

Винаги можеш да разчиташ на:

-              Продукт с доказано качество и произход

-              Възможност за връщане или замяна, ако изборът не те удовлетворява (**)

-              Получаваш точно това, което поръчаш – гарантирано!