Видео карта GIGABYTE AORUS GeForce RTX 2080 SUPER 8GB GDDR6

1,748.36 лв.
Без данък: 1,456.97 лв.
Производител:GIGABYTE
Код на продукта: GV-N208SAORUS-8GC
Гаранция: 36 месеца
Stock 10

Overview

Видео карта GIGABYTE AORUS GeForce RTX 2080 SUPER 8GB GDDR6 Охладителна система Windforce Stack 3x - AORUS предоставя цялостно охладително решение на всички ключови компоненти на графичната карта. Грижим се не само за графичния чип GPU, но и за VR...

Видео карта GIGABYTE AORUS GeForce RTX 2080 SUPER 8GB GDDR6

 • Охладителна система Windforce Stack 3x - AORUS предоставя цялостно охладително решение на всички ключови компоненти на графичната карта. Грижим се не само за графичния чип GPU, но и за VRAM и MOSFET, за да гарантираме стабилна работа при овърклокване и по-дълъг живот. Охладителната система WINDFORCE STACK 3x 100mm е най-иновативната охладителна система, която предоставя най-ефективната топлинна работа на графичната карта.
 • Променливо въртене - Патентът на GIGABYTE „Алтернативно въртене“ е единственото решение, което може да реши проблема с турбулентния въздушен поток от трите вентилатора. Най-големият проблем при употребата на 3 вентилатора е турбулентността. Тъй като вентилаторите се въртят в една и съща посока, посоката на въздушния поток е обратна между вентилаторите, което води до турбулентен въздушен поток и това намалява ефективността на разсейването на топлината. GIGABYTE завърта средния вентилатор в обратна посока, така че посоката на въздушния поток между двата вентилатора е една и съща, което намалява турбулентността и подобрява налягането на въздушния поток.
 • Дизайн с ъглови перки- Ъгловата форма на перките и неравната им височина не само насочват въздушния поток през перките и увеличават контактната повърхност, но това води и до по-ниско ниво на шум и по-голям охлаждащ капацитет.
 • 3D Активен Вентилатор - Функцията 3D Active Fan осигурява полупасивно охлаждане, като вентилаторите остават изключени когато графичният чип е слабо натоварен или се играе по-маломощна игра. Това дава възможност на геймърите да се наслаждават на своята игра в абсолютна тишина, когато системата е слабо натоварена или в режим на изчакване.
 • Компопзитни Топлоотводи - Композитните топлоотводни тръби съчетават добра топлинна проводимост и фазов пренос за ефективно управление на преноса на топлина между двата твърди интерфейса, което подобрява капацитета за охлаждане.
 • RGB Fusion 2.0 - Чрез наличните 16,7 милиона персонализирани цветови възможности и многобройни светлинни ефекти вие можете да изберете светлинните ефекти или да ги синхронизирате с други AORUS устройства.
 • Екстремна Издържливост и оверклок -Графичната карта използва захранваща схема с 10+2 фази, която дава възможност на транзисторите MOSFET да работят при по-ниска температура, а схемата за защита от прегряване и за разпределение на натоварването на всеки транзистор MOSFET плюс сертифицираните за Ultra Durable бобини и кондензатори осигуряват отлична производителност и дълготраен живот на системата. (Референтната карта е с 8+2 захранващи фази)

Функции:

 • Разчита на мощта на GeForce® RTX 2080 SUPER™
 • Интегрирана памет 8GB GDDR6 с 256-битов интерфейс за паметта
 • Охладителна система WINDFORCE Stack с 3 броя 100 мм вентилатор
 • Преоткриване на RGB светлините
 • 7 видео извода
 • Метална черна плоча със светещо RGB лого на AORUS
 • Създадена за екстремно овърклокване с 12+2 захранващи фази

1860 MHz (Рефернтна карта: 1815 MHz)

Технически детайли

Тип карта:Gaming
Чипсет:nVIDIA
Графичен процесор:GeForce RTX 2080 Super
CUDA ядра:3072
RTX-OPS:65T
Честота процесор (MHz):Boost Clock: 1860
Интерфейс:PCI Express 3.0
Тип памет:GDDR6
Капацитет памет:8 GB
Честота памет (MHz):15 500
Размер на шината (битове):256
Вид охлаждане:Активно
Макс. резолюция:7680 x 4320
Display Port:3
HDMI:3
USB Type-C:1
Конектори за захранване:2 x 8-pins
Препоръчително захранване:650W
Брой слотове:Triple Slot
Multi View:4
VR Ready:Да
Специални характеристики:RGB Fusion, NVIDIA NVLink
Размери (mm):290 x 134.31 x 59.9

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър
Captcha